onedirectionenovellen

Direktlänk till inlägg 11 mars 2013

Dreams - Kapitel 10

Av Mrs. Horan - 11 mars 2013 19:15

Senaste: Vi gick upp och fixade oss och gick och la oss. Jag la mig brevid Niall i hans gigantiska säng och han kramade om mig.

   - I love you, Emily!

   - I love you too! Sa jag.

Han kollade mig i ögonen och kysste mig. Jag la mig i hans famn igen med huvudet på hans bröst och somnade. 


*

Jag vaknade av att min telefon pep till. Nytt meddelande från Niall stog det. Jag tryckte på visa ”Hi love! Want to come downstairs to get some breakfast? Xx” Jag fnissade till. Var han så lat så han inte orkade komma upp och fråga? Jag gick upp och klädde på mig en vid blus och ett par rosa shorts, kammade mitt hår och satte upp det i en hög tofs.

När jag kom ner såg jag att altandörren var öppen. Jag gick ut och såg Niall sitta vid ett bord fullt av goda saker. Där fanns pannkakor, jordgubbar, massa annan frukt, mackor, pålägg, juice och fil.

-       Niall! Sa jag medans jag sprang fram och gav honom en kram.

-       Everything for my princess! Sa han och log.

-       Thank you! sa jag och pussade honom.

Vi åt frukosten och njöt av det fina vädret. Idag skulle bli en perfekt dag! Vi skulle åka till Madame Tussauds och kolla gå på stan och kolla i affärer!


2 dagar senare:

Fan fan fan fan fan fan fan fan FAAAAAAN!!!!! Det var de enda ordet som åkte runt i mitt huvud just nu! Jag och Molly skulle åka hem imorgon! Lämna London, alla nya vänner, värmen och det värsta av allt, jag skulle lämna Niall! Visst, vi hade sagt att vi skulle prata på skype varje dag, smsa och ringa varandra! Men jag skulle inte få se honom, röra honom, vara omfamnad i hans stora varma kramar eller få känna de mjuka varma kyssarna. Jag skulle åka tillbaka, men jag visste inte när. Man kan ju inte betala resa varje vecka, inte ens varje månad! Det skulle bli alldeles för dyrt! JAG VILLE INTE HEM! Inatt skulle bli sista natten med killarna och tjejerna som jag blivit så bra vän med under veckan, för det var ju det, vi hade bara vart här i en vecka! Tiden gick så fort.

Jag var hemma på hotellrummet och packade, jag skulle ta med väskorna till Niall så skulle han skjutsa mig till flygplatsen imorgon. När jag hade packat klart efter 30 minuter ungefär så gick ag och lämnade nyckeln i receptionen. Sen gick jag ut på trottoaren och stannade en taxi. Jag sa vart jag skulle och betalade. Väl framme såg jag att dom andra redan var där! Tänk om jag var jättesen nu! Äsch! De gör nog inget isåfall! Jag han knappt komma in innan Niall lyfte upp mig i en jättekram. Det kändes så bra och jag var trygg just där, i Nialls armar i hans hus, de var de bästa på jorden att få känna den känslan!

-       How are you? frågade han.

-       I don’t know! I can believe that I’m going home tomorrow! Sa jag och såg ledsen ut.

-       Don’t think about that now! We have a whole night left! Han blinkade mot mig.

-       Yeah! Lets go to the other! Sa jag och vi gick in till tv-rummet.

-       Hi Emily! Sa alla i kör.

-       Hahah! Hi! Sa jag.

Resten av kvällen kollade vi på en skräckfilm och pratade om veckan som jag och Molly hade vart där. Vi hade så många saker att berätta och sen sa Niall:

-       The best thing on the whole week, or my whole life, was to meet Emily! She’s perfect to me and I’m happy every second I’m with her! She’s my life!

-       Aaaw Niall! Sa jag och grät glädje tårar. I love you so much!

-       I love you too! Sa han och kysste mig. Det var som att dom andra inte var där, vi fokuserade oss bara på varandra. Jag kramade honom och satt kvar i hans armar medans vi fortsatte prata. Tillslut sa Harry att han och Hanne skulle hem och det skulle dom andra med då tydligen. Jag kramade alla, det blev ett stort kramkalas, och jag sa till Molly att vi ses imorn på flygplatsen. När jag precis hade stängt dörren efter alla tårar, kramar och pussar och vände mig om så stog Niall där och lyfte upp mig, han kysste mig och sen sprang han upp för trappan men mig i famnen, Jag skrek till och trodde han skulle ramla men han bara fortsatte in i sovrummet och vi dunsade ner i hans säng. Han fortsatte kyssa mig och efter ett tag kollade han bara upp på mig och sa:

-       I love you Emily! And I want this last night to be perfect!

-       Me too! Sa jag och drog tillbaka han med mina händer runt hans hals. Jag tog av hans tröja och tänkte ”om detta ska bli en natt att minnas, en natt som jag kommer le åt varenda gång jag tänker på den, om den natten ska vara nu, då ska jag vara redo för det”

Jag vaknade i Nialls famn nästa morgon och tänkte på det som hänt igår kväll. Det varit varit fantastiskt!

-       Good morning babe! Hörde jag Niall säga med en trött och gullig röst.

-       Good morning! Svarade jag och gav honom en puss på kinden.

-       When do you need to be at the airport? Frågade Niall.

-       Uhhm.. Sa jag medans jag kollade på klockan. Ohm my gosh Niall! In 30 minutes! Skrek jag sen.

-       Oh god!!

Vi skyndade oss upp och brydde oss inte ett dugg om att vi bytte om i samma rum. Sen sprang vi som galningar ner för trappan och Niall tog på sig tröjan under tiden. Där nere möttes vi av Nialls mamma.

-       OH MY FUCKING GOD! Skrek Niall för han blev så rädd.

-       Oh god! Sa jag och smällde till mig själv i pannan. Jag kollade på Niall som stog med tröjan halvt på sig. Detta va bara för pinsamt.

-       Uhm.. Hi mom! Sa Niall och svalde.

-       Hi Niall! And uhh..

-       Emily. Sa jag.

-       Oh hi Emily! Nice to meet you! Are you a friend of Niall?

Jag glodde som en idiot på henne och sen på Niall som hållde sina händer för ansiktet. Hade han inte berättat om mig? Jag slog till honom lite lätt på armen och han vände sig till sin mamma.

-       No, mom. She’s my girlfriend!

-       Oh, eehm.. Well, I guess you just forgot to tell me that you have a girlfriend. Sa hon och såg lite förvirrad ut.

-       Yeah! We, I need to drive her to the airport now, she lives in Sweden. Emilly and her friend was here on a holyday in a week! I’ll talk to you later, just stay here, okey? Sa Niall till sin mamma.

-       Okey, I guess I can stay!

-       Good!

-       It was nice to meet you, Emily! Sa hon.

-       It was nice to meet you too! Sa jag och jag och Niall gick ut till hans bil.

-       Oh, that was awkward! Sa Niall när vi satt oss i bilen.

-       Yeah, and what do you think it was for me, huh?! You dodn’t tell her that I was your girlfriend? You don’t like me??!! Skrek jag till Niall som bara satt och kollade ner. Niall, please! Can you just answer my question?

-       I LOVE YOU EMILY! I just forgot to tell her because the only thing I was thinking about was how beautiful you are and how lucky I am to have you! I haven’t even thinked about my family this week!!! Skrek han tillbaka.

-       Oh god! Niall, that’s so sweet! Sa jag och glömde helt av hur arg jag var. I love you more than everything! Sa jag och gav honom en lång varm kyss.

-       THE AIRPORT! Skrek Niall mitt i kyssen och vi båda fick panik! Om 10 minuter skulle jag vara där.



   

 
 
Ingen bild

Jennifer

20 maj 2013 21:40

Sååå bra!!

Kram[:

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mrs. Horan - 21 augusti 2013 17:40


Senaste: Those photos are all over the world in a second! My mom will see them! Your mom will see them! Oh my god! Sa jag och satte mig på golvet med händerna framför mitt ansikte. Jag ville inte gråta nu men det gick bara inte att hålla tårarna inne...

Av Mrs. Horan - 3 augusti 2013 18:22


Senaste: * Niall’s perspektiv* She pulled away and looked me in the eyes. I took her hand and we started to walk home. The fans stopped and went back to the park. Why can’t they just understand that we have feelings?! When we came home ...

Av Mrs. Horan - 5 juni 2013 15:08


Senaste: Precis innan hon tog bilden vände Niall mitt huvud mot sig och pussade mig. Sen bad han om att få kolla på bilderna. -       aaaw! We’re so cute! Sa han till mig och tjejerna. -       You two together are cute! Sa en av flickorna. ...

Av Mrs. Horan - 20 maj 2013 19:34


Senaste: Dörren öppnades och Harry kom in. Vi skrattade fortfarande jättemycket. Han kollade på oss och log. Sen tog han upp sin mobil tog ett kort! -       You two, on the floor laughing is on twitter now! Sa han. Jag tog upp min telefon och gic...

Av Mrs. Horan - 8 maj 2013 17:04


Senaste: -       NO IT’S NOT OKEY EMILY! HE HAD S… -       Shut up! Skrek jag men blev tyst direkt efter. Jag kollade på Niall. Tårar rann ner för hans kinder där han stog. -       I should go! Sa han. -       No, please Niall! I&r...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards